Bagaimana Cara Meningkatkan Web Impressions

Web%2BImpressions - Bagaimana Cara Meningkatkan Web Impressions


Adakah anda bekerja keras utk meningkatkan lalu lintas laman web anda, walaupun anda telah mencuba setiap “kaedah” di luar sana?

Tidak kira apa yg anda lakukan, nombor trafik laman web anda tidak berubah …

Dan laman web anda tidak menghasilkan wang yg cukup. Anda TIDAK perlu menjadi pakar di copywriting atau SEO utk meningkatkan trafik impression laman web anda.

Bagaimana meningkatkan jumlah tontonan anda di Google.
Update pd 22 Mac, 2019.

Dalam artikel entri ini saya akan berkongsi dgn tepat bagaimana utk mendapatkan lebih byk trafik ke laman web anda dgn proses beberapa langkah mudah.

Google%2BImpression - Bagaimana Cara Meningkatkan Web ImpressionsSaya juga akan menunjukkan kepada anda contoh kehidupan sebenar bagaimana saya menggunakan strategi ini utk pergi dr sifar ke lebih 8,000 tera baru dlm masa sebulan utk kata kunci yg kompetitif seperti “seo terbaik.”

Mari kita dlmi…

Di mana Mulakan…

Melancarkan laman web baru, perkhidmatan baru atau produk baharu blh menjadi tugas yg merisaukan bg pemilik perniagaan. Ikuti langkah-langkah ini utk membantu menumpukan usaha anda ke arah peluang tertinggi anda.

Langkah # 1 – Penyelidikan
Jika anda mempunyai kandungan yg ada di laman web anda, terdapat peluang segera di bawah hidung anda. Anda hanya perlu tahu di mana hendak melihat.

Mulakan dgn mengenal pasti topik (kata kunci) yg Google telah melihat anda sbg pihak berkuasa utk dan memanfaatkannya.

Untuk melakukan ini saya menggunakan alat penjejakan oleh Unifusion utk menavigasi ke tab Cari Kedudukan. Ini blh dilakukan dlm Google Search Console juga.

Frasa ini telah meraih lebih drpada 100 tera walaupun kedudukan purata antara halaman 6-10. Ini memberitahu saya bahawa jika saya dpt memperbaiki kedudukan purata saya dpt dgn cepat meningkatkan kiraan kesan keseluruhan.

Daripada memberi tumpuan kepada perkhidmatan lain, saya memberi tumpuan kepada buah gantung yg rendah terlebih dahulu. Sbg laman web baru, saya masih terdesak utk trafik. Jadi saya melihat lebih mendalam.

Langkah # 2 – Mengutamakan
Dari segi bahagian tera, ia adalah panggilan yg rapat antara “alat seo terbaik,” “alat seo,” “penyelidikan kata kunci ekor panjang,” dan “panduan semrush” jadi saya perlu mengukir peluang terbaik di kalangan semua ini.

Setelah analisis cepat menggunakan perancang kata kunci Google jelas dlm “alat seo terbaik” memperoleh pencarian yg paling tinggi setiap bln.

Langkah # 3 – Pelaksanaan
Menggunakan strategi pemasaran menegak saya mencipta pelan kandungan yg mengikuti senibina maklumat.

Ini membawa saya utk menulis tentang pelbagai topik mengenai “alat seo terbaik” dan menetapkan struktur pautan dlman yg sesuai. 

Halaman-halaman ini termasuk:

 • Alat SEO Terbaik di Pasaran
 • 7 Strategi Penyelidikan Kompetitif Menggunakan SEMrush
 • Alat SEO Terbaik utk Menemukan Kata Kunci Lalu Lintas Tinggi
 • Alat SEO Terbaik utk Menemukan Pesaing Anda Kata Kunci Trafik Tinggi
 • Kajian Kes SEO Terbaik utk 2019

Hanya sebulan kemudian kesan saya utk kata kunci yg berkaitan “seo terbaik” lebih drpada dua kali ganda. 

Saya akan memandu anda melalui proses keseluruhan dlm seketika, tetapi pertama – Mengapa utk mendapat pelawat laman web begitu sukar?

Masalahnya: Kemungkinan besar, anda memberi tumpuan kepada metrik yg salah dan membaca kandungan yg salah.

Anda lihat, terdapat byk kandungan di luar sana tentang cara meningkatkan trafik laman web. Sebahagian drpadanya sudah lama, ada yg masih baik saja, tetapi tidak ada yg benar-benar blh membantu meningkatkan pengunjung …

Inilah yg kurang: satu sistem terbukti. Satu yg anda blh melaksanakan di laman web anda sekarang, dan melihat trafik laman web anda meroket dlm masa beberapa minggu (atau kurang).

Apabila anda mempunyai sistem yg betul, itu tidaklah sukar utk meningkatkan trafik laman web.

Pada ketika itu, ia hanya tentang mengikuti langkah-langkah yg betul dan Meletop – sebelum anda tahu, anda akan melihat pertumbuhan eksponen dlm nombor trafik anda.

Sistem apa yg saya maksudkan? Ia adalah sistem yg sama yg saya (dan byk lagi yg lain) telah digunakan utk meningkatkan lalu lintas laman web.

Sistem ini terdiri dlm lima langkah utama:

Langkah # 1: Optimumkan Kandungan Laman Web Anda
Inilah asas sistem ini. Jika anda ingin benar-benar meningkatkan trafik laman web, anda perlu memastikan kandungan laman web anda dioptimumkan terlebih dahulu. Jika tidak, lalu lintas akan tiba dan hanya sementara.

Langkah # 2: Menggunakan Media Sosial
Sebaik sahaja tapak web anda disediakan utk lebih byk lalu lintas, anda mesti mula memandu lalu lintas ke sana! Anda akan mengetahui cara melakukan ini dgn strategi media sosial yg unik yg akan kami gariskan.

Langkah # 3: Melakukan Jangkauan Kandungan & Posting Tetamu
Media sosial hanya satu bahagian teka-teki. Anda juga mesti mendapatkan kandungan anda di hadapan khalayak baru. Anda akan mengetahui bagaimana utk melakukannya (walaupun anda tidak mempunyai masa tambahan utk menulis  tetamu selepas jawatan tetamu).

Langkah # 4: Buat Sistem yg Membolehkan Anda Dptkan Lalu Lintas Berulang
Ketergantungan pd enjin carian atau media sosial utk trafik blh menjadi bumerang. Tapak kehilangan keseluruhan kedudukan carian, dan akibatnya lalu lintas, semalaman. Algoritma media sosial juga berubah. Dgn sistem yg tepat, bagaimanapun, anda mengawal trafik anda. Bahagian ini mengajar anda bagaimana utk mendapatkan lalu lintas yg berulang sesuai dgn kehendaknya.

Langkah # 5: Repackage & Repurpose Kandungan Anda
Satu sekeping kandungan blh ditebus menjadi selusin keping yg berlainan, dan diedarkan kepada selusin saluran berbeza, dgn serta-merta meningkatkan jangkauan anda sebanyak 12 kali. Anda akan belajar cara utk menukar dan mengedarkan kandungan anda utk peningkatan trafik.


Loading...

Tags: #Bagaimana #Cara #Impressions #Meningkatkan

author
Author: 
  Kabur Dari Ibu Tiri yg Kejam, Gadis 14 Thn Ini Malah Diperkosa 6 Pria Selama 2 Hari!
  slidegossip.com – Seorang gadis remaja malang menjadi korban pemerkosaan yg dilakukan oleh 6
  Bangkrut Gara-Gara Corona, Pengusaha Muda Ini Sewa Pembunuh Bayaran Demi Uang Asuransi!
  slidegossip.com – Seorang pengusaha muda nekat melakukan tindakan tak terduga. Berawal dr kondisi
  Aktor Tampan Ini Dituntut Karena Memperkosa 3 Wanita! Pengacara: Kami Yakin Dia Akan Dibebaskan!
  slidegossip.com – Aktor tampan asal Amerika, Danny Masterson dituntut atas tuduhan pemerkosaan yg
  ABG Ngaku Diperkosa Pria Tak Dikenal Saat Mabuk! Baru Lapor Polisi Setelah Hamil 6 Bulan!
  slidegossip.com – Alangkah baiknya utk selalu bersikap hati-hati terhadap orang tak dikenal. Jangan

  Comments are closed.