Azhan Rani Kongsi Siapa Sebenarnya Pelacur RM30 Yg Buat Penonton Geram

Loading...

Sesiapa yg menonton siri tv Nur 2 pastinya merasa geram dgn perangai Ustaz Hamadi dlm setiap episod. Malah, ada yg menyatakan bahawa watak itu kini sudah menenggelamkan watak utama kisah Nur 2. Apapun, episod 10 mungkin antara episod paling panas dlm siri tv berkenaan.
cats 5 - Azhan Rani Kongsi Siapa Sebenarnya Pelacur RM30 Yg Buat Penonton Geram
Di dlm episod ini, kita dipaparkan tentang bagaimana Ustaz Hamadi cuba utk melanggan pelacur dan akhirnya berakhir dgn mendapatkan pelacur tua yg sanggup dibayar RM30. Paling keji, Ustaz Hamadi melakukan hubungan dgn pelacur itu di dlm tandas di bilik hotel tempat isterinya sedang tidur.
Di laman Instagram, Azhan Rani berkongsi di sebalik tabir adegan tersebut:

View this post on Instagram

scene ini memang dah ada dlm skrip tapi serius masa tu aku pun tak sangka akak @bunga.qu atau kat set kami panggil dia #kakina ni yg akan bawa makcik ni.. akak ni bukan orang lain pun dlm family #nur2 ni .. dia adalah assistant wardrobe department.. segala baju2, tudung2 yg elok bergosok dlm cerita ni under tangan dia la bersama boss dia @imanali71 .. kak ina ni juga ada involve dlm #klgangsterunderworld di @iflixmy juga sbg asst. wardrobe.. hagak jugak la nak melogikkan sangkaknya watak hamadi ni dgn rm30 yg dia ada tu ambik makcik ni.. tapi realiti di lorong2 ada je yg seusia malah lebih berumur lagi macam ni masih ada bekerja begini.. yg macam syed hamadi ni ko rasa ada ke..? aku harap takde la.. ke memang ada?? #behindthescene #episod10 #jumpa malam ni #episod11 #nur2 @tv3malaysia #arahan @budakijat @radiusone_official @dramaradiusone @dramasangat #terimakasihkeranasetiabersamakami @khiriah17 @ucheefukada @ribenashah @ejchomey #jomkecamayahaji
A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

Di post berkenaan juga, pelakon itu mendedahkan bahawa pelakon tersebut sebenarnya ialah sebahagian drpada kru siri tv berkenaan. Malah, Azhan Rani juga turut mendedahkan bahawa kru di bahagian wardrobe itu turut pernah terlibat dlm penggambaran siri iflix, KL Gangster Underworld. 

LIKE DAN FOLLOW KAMI DI FACEBOOK


Loading...

Tags: #Azhan #Buat #Geram #Kongsi #Pelacur #Penonton #Rani #RM30 #Sebenarnya #siapa

author
Author: 
    Kokos Jiang Alias Kokos Leo Lim Mafia Koruptor Yg Merugikan Negara Rp 477 Milyar
    Jakarta, Infokanlah.com  Kokos Jiang atau juga dikenal Kokos Leo Lim merugikan negara Indonesia
    Cikgu Izzudin sudah tiada…
    “SAYA minta maaf. Sesiapa yg sudah membuat bayaran utk tempahan tag nama, saya
    Ibu bapa beratur sendiri beri hadiah kepada murid sempena Hari Apresiasi
    Setiap kali menjelang hujung thn, kesibukan sekolah menganjurkan majlis apresiasi kepada murid-murid mereka
    NUTP bantah mesyuarat guru di pertengahan cuti sekolah akhir thn
    SHAH ALAM – Kesatuan Perkhidmatan Perguruan Kebangsaan (NUTP) bantah tindakan segelintir sekolah di

    Comments are closed.