Apa Itu SOLAT ? | Ustaz Wan Hizam

hqdefault 283 - Apa Itu SOLAT ? | Ustaz Wan Hizam

Nota:
Bagi yang ingin menyumbang untuk kos pengurusan & operasi bulanan AKS , boleh salurkan sumbangan anda ke dalam akaun di bawah,

Maybank : 5574 0151 6356 ( Abu Khadijah )
Hubungi : 014 746 7635

Subscribe Abu Khadijah :
https://www.youtube.com/channel/UC5uekIwJ2N-M3P8ewfIf7Cw?sub_confirmation=1

Facebook Page Abu Khadijah :
https://www.facebook.com/abukhadijahstudio

Pihak kami mengucapkan terima kasih atas kesudian tuan / puan / syarikat / individu dalam menyebarkan video yang dikeluarkan Abu Khadijah Studio, cuma kami mempunyai beberapa syarat2 yang telah diputuskan,

– setiap video yang diupload semula, perlu diletak credit dan url asal

– setiap video yang diupload semula tidak dibenarkan menambah apa2 grafik, logo atau menghilang grafik atau keasilan video asal, hanya dibenarkan “trim” sahaja.

– tidak dibenarkan mengunakan video keluaran Abu Khadijah Studio untuk mempromosikan produk atau apa sahaja yang melibatkan jualan langsung atau tidak langsung

– tidak dibenarkan membuka atau menambah Ad ( monetization ) untuk semua video yang dikeluarkan oleh Abu Khadijah Studio

– Tidak Dibenarkan Menjual @ Mencetak Dalam Bentuk Video @ Audio Dan Sebagainya , Untuk Semua Video Keluaran Abu Khadijah Studio

Pihak kami mengucapkan terima kasih sekali lagi atas kesudian tuan / puan / syarikat / individu dalam menyebarkan video yang dikeluarkan Abu Khadijah Studio

Mohd Rahmat | Tel : 017-4280414

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Hizam #Solat #Ustaz

author
Author: 
    Ustaz Azhar Idrus – Sebelum Kawin Naik Motor Rapat Abis..Sayang Duduk Rapat Abang Nak Corner Ni 😏
    Ustaz Azhar Idrus – Sebelum Kawin Naik Motor Rapat Abis..Sayang Duduk Rapat Abang
    Ceramah Agama Habib Syech tentang Menjadi Muslim yang Baik
    “Tulungagung bersholawat” – Ceramah Agama Islam Habib Syech bin Abdul Qodir Assegaf dalam
    Kuliah Tidak Penting
    Subtitles for this video are available. Click the “CC’ Button. Andovi da lopez
    1. author

      emy core3 years ago

      Alhamdulillah..

      Reply
    2. author

      Izkandar Aziz3 years ago

      32:25

      Reply
    3. author

      carlos vega3 years ago

      Best ustad hizam👍🏻
      Tak garang pon ustad ni 😊

      Reply
    4. author

      Siti Hamidah Abdul Rahman3 years ago

      Pakat kena mcm ni xberingt lg xtau la..best ustaz.kasaq2 pon mesej smpi.lmbut2 pon dok nganga x guna jgk..trskn bg kami ilmu dan peringtan.ta

      Reply
    5. author

      mohd izuan ishak3 years ago

      Hahaha..kalau x bubuh bkn nak paham.!!! steady ust.semoga ust dan team produksi diberi kesihatan yg baik dan keselamatan dlm berdakwah..

      Reply
    6. author

      tehtarik833 years ago

      Allah…Alhamdulillah…ditunjukkan kesini…

      Reply
    7. author

      Daunganjamerah Daunganjamerah3 years ago

      Hahahahaha
      Kena balun kaw2
      Win

      Reply
    8. author

      Razali Dato Hj.Shariff3 years ago

      ALLAHHUAKHBAR SUBHANALLAH ALLHAMDULILLAH

      Reply
    9. author

      mat lazin3 years ago

      Sikit lagi jadi Tarik Balik tauliah ustaz Oow

      Reply
    10. author

      Mohd Nizam3 years ago

      hahahaha…pakat pi taboh

      Reply
    11. author

      Mohd Nizam3 years ago

      semoga Allah memberi rahmat kepada Ustaz…

      Reply
    12. author

      Mohd Nizam3 years ago

      Aku dah mula rasa sayang kat ustaz nie…..huhuhuhuhu….

      Reply
    13. author

      Izkandar Aziz3 years ago

      21:19 cengey nampak 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

      Reply
    14. author

      ahmad zulhelmi3 years ago

      Allahu

      Reply
    15. author

      illusi 7mimpi3 years ago

      minit 50:54 soalan tajam tapi itu yang terjadi.

      Reply
    16. author

      mussa deen3 years ago

      Allah….

      Reply
    17. author

      Nizar Nadin3 years ago

      steady ustaz.. bagi cukup2…

      Reply
    18. author

      82jefry3 years ago

      Terbaik

      Reply
    19. author

      Yasin Uworld3 years ago

      Terbaik…ustaz.

      Reply
    20. author

      Nora Talib3 years ago

      Bismillah terima kadeh ustaz ilmu yang berharga buat saya jelas faham dan berkesan .alhamdulillh buat saya samangkin ingin tahu dan mengikuti ceramah ustaz .Semoga ustaz sihat diberksti fan dirahmati allah.aamiin.

      Reply

    Leave a reply "Apa Itu SOLAT ? | Ustaz Wan Hizam"