#AME2018 I Neelofa | Pemenang Pelakon MeleTOP I Anugerah MeleTOP ERA 2018

Loading...

#AME2018 I Neelofa | Pemenang Pelakon MeleTOP I Anugerah MeleTOP ERA 2018

Tonton Anugerah Meletop Era 2018 secara live!

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #2018 #AME2018 #ANUGERAH #MeleTOP #Neelofa #pelakon #Pemenang

author
Author: 
    Jatuh cinta sungguh dengan material & corak terbaru square shawl dari ni…..
    Jatuh cinta sungguh dengan material & corak terbaru square shawl dari @galeriariani ni..
    Ini Video Rasmi Majlis Perkahwinan Sultan Muhammad V dan Oksana Voevodina
    Beberapa keping foto rasmi majlis perkahwinan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V kembali tersebar
    “Dia Ada Dua Ibu, Doa Ibu Yg Hebat.” – Rata-Rata Puji Erra Fazira Sambut Hari Lahir Anak Bersama Laudya Cynthia Bella.
    Puteri tunggal kepada aktres jelita Erra Fazira, Engku Aleesya baru saja menyambut ulang
    Alamak! Misai Dah Tumbuh La. Ini Jawapan Bersahaja Dari Nur Sajat Apabila Ditanya Tentang Bulu Halus Di Atas Bibir Montok Beliau.
    Ramai peminat terkejut,Jutawan kosmetik dan penyanyi Nur Sajat baru-baru in, dilaporkan mengidap peny4kit
    1. author

      JIN'S SLUT2 years ago

      Urmm… Wot mate?
      That was awkward

      Reply
    2. author

      First Name2 years ago

      program angkat DRI sndri..haha

      Reply
    3. author

      Myra Rozi2 years ago

      Nasib baik bukan anugerah skrin ke apa. Terbukti la dia banyak peminat hm

      Reply
    4. author

      otaku yos2 years ago

      Hai neelofa, at least cakap laa Alhamdullillah nama pun public figure muslim; bertudung lagi.. sedih

      Reply
    5. author

      Normala Nor2 years ago

      Sepatutnya kena tengok rating drama + fans vote (maksudnya bukan dinilai drpd fans vote saja)barulah anugerah AME tidak dipertikaikan

      Reply
    6. author

      sixth jun72 years ago

      Congrats neelofa. Murah rzki mu

      Reply
    7. author

      bunga tulip2 years ago

      ahh..kan neelofa dh menang…you see…banyak membenci byk lgi rezeki dia…hidup neelofa…fan dri sarawak…semua sokong lofa smpai bila2…

      Reply
    8. author

      suriani valtel2 years ago

      Fattah dh menang last year, Ingat this year Syafiq, Zul Arifin atau Siti Nordiana menang sbb mmg hebat. Tak sangka Zouklofake yg berlakon kayu keras batu menang. Dah jadi Anugerah kentot.

      Reply
    9. author

      Dida Rodelio2 years ago

      Entah apa yg bt dia menetop eh. Lakonan pun entah apa.. klu tak fazura pun.. nelydia senrose lgi best… bad events 👎🏻

      Reply
    10. author

      Rupa Rapi2 years ago

      Hannah patutnya promot filem hantu dia tahun ni..peluang tuuu

      Reply
    11. author

      Shiejul Zul2 years ago

      Yeahh, neelofa menang . Jgn ada unsur cemburu, klau nak artis kesayangan korang menang, jgn mlas sngt nk vote yee. Next year cuba lgi 😂😂

      Reply
    12. author

      Crazy Lucifer2 years ago

      syafiq kyle patutnya

      Reply
    13. author

      Helmi Al Hakim2 years ago

      kalu nk compare nana dgn neelofa. bagi aq nana seribu kali layak dari dia. x tau la ni anugerah jadah apa.

      Reply
    14. author

      Rol.2 years ago

      Lofa berlakon boleh kira dengan jari cerita apa je kan hahahahhaaa .. fans dia ramai weii tapi aku salute dia pasal business je hahaa😂😂

      Reply
    15. author

      Mira Mira2 years ago

      Neelofa belakon x best lgsung..x hidup watak dya

      Reply
    16. author

      TGB RI 12 years ago

      Tahniah lofa.abaikan yg membawang

      Reply
    17. author

      Rafifah binti Yusuf2 years ago

      syafiq kyle lah cause dia relax jer berlakon

      Reply
    18. author

      Rafifah binti Yusuf2 years ago

      zouk 😏 lofa tak layak langsung!

      Reply
    19. author

      Mariah Mohd Shah2 years ago

      nak tunjuk kemewahan dialah tu…dgn baju2 glamor dia…perasan tu..takpe artis..

      Reply
    20. author

      Fiza Nurul2 years ago

      Anugerah syok sendiri..

      Reply

    Leave a reply "#AME2018 I Neelofa | Pemenang Pelakon MeleTOP I Anugerah MeleTOP ERA 2018"