Althea | Milk Peel Cream Mask Review

Kinah baru je post mengenai baby Althea yg terbaru iaitu Althea Petal Velvet Sunaway, tup tup mai satu lagi keluaran baru Althea iaitu Milk Peel Cream Mask. Walaweh barangan dr Althea tak pernah mengecewakan semuanya best-best. Haah macam biasa bila dapat je parcel ni dr kurier berbunga-bunga hati ni weh. Macam mana la  rupanya Milk Peel Cream Mask ni jom baca review saya di bawah.
AltheaBMilkBPeelBCreamBMask - Althea | Milk Peel Cream Mask Review
Jom kita tengok apa yg ada dlm kotak pink yg comel ni
Jeng jeng ni dia
Althea Milk Peel Cream Mask
AltheaBMilkBPeelBCreamBMask2 - Althea | Milk Peel Cream Mask Review
Excited kome nak mencubanya, kenapa? Sebabnya ada ekstrak susu. Nyummy rasanya tak pernah lagi jumpa mask seumpama ni. Mungkin ada di antara korang pernah dengar, tapi bagi saya ni first time saya dengar mengenai mask ala-ala bubble ni. Baunya semestinya bau susu. Rasa nak mkn pun ada hahaha. Amaran keras ye ini bukan susu utk diminum tau, ni utk ditepek dimuka. Nak lawa, nak comel kan???
Kalau korang nak tahu, Althea Milk Peel Cream Mask teksturnya agak pekat dan berkrim seakan-akan tanah liat yg lembut dan semestinya ianya mengandungi susu yg mana dapat membantu mengeluarkan sel-sel kulit mati yg ada dimuka kita. Sejujurnya, saya rasa teruja mencuba peel mask seperti ni, tengoklah packaging dia, comel je. Korang bila nak guna, cuma tekan je. Tak payah susah hati takut tumpah ke ape, memang tak akan tumpah dan korang kalau nak pergi travel tu jangan lupa masukkan sekali peel mask ni ke dlm beg travel tu hihi.
Photo 1542394385557 - Althea | Milk Peel Cream Mask Review
Haaa ni nak habaq mai kandungan yg terdapat dlm Milk Peel Cream Mask. Wajib kena ambik tahu ni.
Mengandungi formula dgn Protein susu, AHA & BHA yg dikatakan dapat membantu merawat, mencerahkan, dan memberi kelembapan kepada kulit. Manakala Kaolin pula dikatakan dapat membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati diwajah kita yg dikatakan penyebab liang pori kita tersumbat.  
Nak guna pun mudah. Nahhhh saya dah sediakan video simple macam mana nak pakai Milk Peel Cream Mask dr Althea ni
Sila abaikan muka yg sememeh tu ye

Dah tengok ke belum video saya tu? 
Sebenarnya, mudah je nak guna, korang cuma picitkan mask tu dan sapu di seluruh muka. Ikut suka korang la nak sapu tebal ke nipis blh je (kinah sapu nipis je sebab rasa sayang pulak) hahaha.
AltheaBMilkBPeelBCreamBMaskB3 - Althea | Milk Peel Cream Mask Review
Sementara nak tunggu dlm 30 saat – 1 minit tu, korang akan rasa seperti geli-geli, tapi korang relax je buat macam takde apa-apa yg berlaku. Haaa kalau korang nak tahu masa korang rasa geli-geli tu la cream tadi bertukar menjadi bubble. Jika, dibiarkan lebih lama lagi, bila sentuh seolah-olah macam whipped cream. Haaa macam tu lah (bak kata Thahirah)
tenor - Althea | Milk Peel Cream Mask Review
Dah cukup time jangan lupa bilas dgn air suam ye sehingga bersih. Guess what lepas tu kulit muka korang soft je macam kulit baby dan wangi susu tu. Disarankan guna 2 kali dlm seminggu je. Jangan guna hari-hari pulak ye. *kesannya mungkin berbeza mengikut kulit
Best ke tidak??? BESSTTT korang kena cuba yg ni, tak cuba tak tahu.
Berat utk sebotol Milk Peel Cream Mask 50ml dan harga hanya RM36.00 sahaja. Blh dapatkan di https://my.althea.kr/milk-peel-cream-mask sekarang ye dan korang akan dapat 10% diskaun. 
Untuk maklumat lanjut dan pembelian blh layari :-
Website : https://my.althea.kr
Facebook : www.facebook.com/altheamalaysia
Instagram : www.instagram.com/altheakorea

Loading...

Tags: #ALTHEA #Cream #Mask #Milk #Peel #Review

author
Author: 
    Kabur Dari Ibu Tiri yg Kejam, Gadis 14 Thn Ini Malah Diperkosa 6 Pria Selama 2 Hari!
    slidegossip.com – Seorang gadis remaja malang menjadi korban pemerkosaan yg dilakukan oleh 6
    Bangkrut Gara-Gara Corona, Pengusaha Muda Ini Sewa Pembunuh Bayaran Demi Uang Asuransi!
    slidegossip.com – Seorang pengusaha muda nekat melakukan tindakan tak terduga. Berawal dr kondisi
    Aktor Tampan Ini Dituntut Karena Memperkosa 3 Wanita! Pengacara: Kami Yakin Dia Akan Dibebaskan!
    slidegossip.com – Aktor tampan asal Amerika, Danny Masterson dituntut atas tuduhan pemerkosaan yg
    ABG Ngaku Diperkosa Pria Tak Dikenal Saat Mabuk! Baru Lapor Polisi Setelah Hamil 6 Bulan!
    slidegossip.com – Alangkah baiknya utk selalu bersikap hati-hati terhadap orang tak dikenal. Jangan

    Leave a reply "Althea | Milk Peel Cream Mask Review"