Alih Suara Fast & Furious 8 || Bila Banduan Berpuasa

Alih Suara Fast & Furious 8 || Bila Banduan Berpuasa

~Like dan subscribe kalau video ni best….ini sekadar untuk suka- suka…mintak maaf kalau ade mempunyai kesilapan atau terkasar bahasa….jangan lupa untuk subscribe untuk video lagi…video yang baru akan keluar awal tahun depan..👍lagi pon aku agak sibuk untuk buat yang baru so aku harap yang mane nk aku buat video baru tu harap bersabar
~Sorry sebab ending die tak padan

👍👎👍👎👍👎👍👎👍👎👍👎👍👎👍👎

~Aku Nak cadangan korang video ape yang aku nk alih suara nanti komen dibawah
~Aku nk buat lawak bukan reti sangat pon faham faham jelah ok
~Subscribe
~Subscribe
~Subscribe

👍👎👍👎👍👎👍👎👍👎👍👎👍👎👍👎

Real video
https://youtu.be/-ZhpaIdZzb4

••Follow Media Sosial••
Instagram-amn_hkm03
Discord-EPICGHOST#7616

★Software★
»VivaVideo Pro
»Tubemate

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Alih #Banduan #Berpuasa #bila #Fast #Furious #Suara

author
Author: 
    #SOKAMPUNG (TV3)
    #SOKAMPUNG (TV3)
    Mr Grey Full Episod 4
    Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    Drama Korban Kasih (TV1) | MyInfotaip
    Drama adaptasi novel ‘Korban Kasih’ karya Fatimah Saidin akan menemui penonton di RTM
    1. author

      Ariq Zafri Zam Erwani2 years ago

      hahhahahahha

      Reply
    2. author

      Salehah Ya2 years ago

      Buatt videoo lagii !!😂😂

      Reply
    3. author

      Marzuq Zulfiqar2 years ago

      klau puasa jgn lh sbut bnda2 ygx elok 😊

      Reply
    4. author

      Muhaimin Fiona2 years ago

      HAHAH😂😂.2018 siapa tgok?lawak btol.

      Reply
    5. author

      never control2 years ago

      Aku rase tak patot hang carut2.. perbaiki okey.. ,😎

      Reply
    6. author

      AZLINDA BINTI ABDULLAH -ameer fieras2 years ago

      die puase lah bodoh

      Reply
    7. author

      AZLINDA BINTI ABDULLAH -ameer fieras2 years ago

      die puase lah bodo

      Reply
    8. author

      AZLINDA BINTI ABDULLAH -ameer fieras2 years ago

      die

      Reply
    9. author

      AZLINDA BINTI ABDULLAH -ameer fieras2 years ago

      die puasa la bodoh

      Reply
    10. author

      Johnry Cerillo2 years ago

      Hambar siak lwk dia

      Reply
    11. author

      Kinesha Karin2 years ago

      Kocak

      Reply
    12. author

      Mohd Ali2 years ago

      Best

      Reply
    13. author

      Wan Natrah2 years ago

      Hahaha lawak

      Reply
    14. author

      Zul Pakkar2 years ago

      Paling kelakar yang dia ckp "batal puasa aku bodo.. 🐕 🐷." *Laugh*ahahahha 😀

      Reply
    15. author

      Aq Xii Aleem2 years ago

      Makdi

      Reply
    16. author

      Adam Danialihhg2 years ago

      Macam bodo je

      Reply
    17. author

      Asmida Amru2 years ago

      Bodo kata anjing babi

      Reply
    18. author

      Keladi Busuk2 years ago

      Subs aku geng thanks

      Reply
    19. author

      Darwish Amsyar2 years ago

      Hahahambar

      Reply
    20. author

      Mhd Adam Adam2 years ago

      apk nya apa bang ?

      Reply

    Leave a reply "Alih Suara Fast & Furious 8 || Bila Banduan Berpuasa"