Akibat persenda solat, pendakwah bersuara tegur instafamous

hqdefault 237 - Akibat persenda solat, pendakwah bersuara tegur instafamous

AKSI seorang instafamous mempersendakan cara bersolat ketika bermain luncur ais di sebuah pusat membeli-belah mengundang kemarahan netizen selain turut mendapat perhatian pendakwah muda, Dai’ Wan Dazrin.

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Akibat #bersuara #instafamous #pendakwah #persenda #Solat #tegur

author
Author: 
    Ustaz Azhar Idrus – Sebelum Kawin Naik Motor Rapat Abis..Sayang Duduk Rapat Abang Nak Corner Ni 😏
    Ustaz Azhar Idrus – Sebelum Kawin Naik Motor Rapat Abis..Sayang Duduk Rapat Abang
    Ceramah Agama Habib Syech tentang Menjadi Muslim yang Baik
    “Tulungagung bersholawat” – Ceramah Agama Islam Habib Syech bin Abdul Qodir Assegaf dalam
    Kuliah Tidak Penting
    Subtitles for this video are available. Click the “CC’ Button. Andovi da lopez
    1. author

      Shadow Knights3 years ago

      dai tegur la pemimpin gak.. duk tegur budak2 je..

      Reply
    2. author

      R13 years ago

      otak dia terencat tu.. klu dia waras mana mgkin dia nk buat mcm tu.. kwn2 dia pun tak tahu yg dia tu otak terencat.

      Reply
    3. author

      zalina ramli3 years ago

      Nk famous..an balsan dia dosa lah…bodoh ..dh besar pun buat macam tkde otak…agknya dia buang otak di dlm jmbn kot..

      Reply
    4. author

      Hamba Abdi3 years ago

      Menatang bodo la…

      Reply
    5. author

      Johan Harris3 years ago

      Orang bodoh buat benda bangang jdi famous

      Reply
    6. author

      Rashidah Rahmat3 years ago

      Kan aku dah cakap! ..lama2 melampau..

      Reply
    7. author

      Nizamomar3 years ago

      Ksian btol jadi manusia,baik jadi binatang la ko.bodoh

      Reply
    8. author

      Hafiez Mohd3 years ago

      xpayah pakai tudung la,macam perangai israel lahanat..
      Buang agama camni la,famous sbb kebodohan sendiri..
      Patut korang yg duduk di syria sana
      Senang kena bom..

      Reply
    9. author

      Pepatung fLy3 years ago

      Babiii

      Reply
    10. author

      Naruto Mega3 years ago

      Ni budak pompuan masuk air ketum kot..tk pun mmng bodoh tp sombong…kasihan anak Melayu sekarang jadi mangsa viral internet yahudi.

      Reply
    11. author

      Wan Riazuan3 years ago

      itu la sakai nie. tak habis2 degn peragai bodoh dye nie. bodoh tu smpan la kat keluarga. mak bapak kau xde ajar kau ke? buat malu mak bapak la. klau mak bapak kau tk boleh ajar orang lain ade je boleh ajar kau? anak buat malu mak bapak msti malu sekali kan?

      Reply
    12. author

      zack Zambezi3 years ago

      Instafamous memng bodo tahap gaban

      Reply
    13. author

      Edryanna Rose3 years ago

      Susah kalau anak tak pandai jaga air muka dan nama ibu ayah ni. Nauzubillah…

      Reply
    14. author

      mr hackers3 years ago

      astagfirullah nii lahh remaja skrg..buat tu tak pikir dlu..aduii..ko ingat ko buat mcm tu ko tambah famous lahh…taikk lahh kau..minta maaf konon..ckp cuma bergurau..banyak cara lain lagi untuk bergurau..bukan tu jerr satu..pikir lahh besarr dahh kau tu..bagus tak payah jdi instafamous lahh..bagus jadi instalongkang…maklumlahh dunia dah nak kiamat dahh..banyak perkara yg buruk berlaku..pikir lahh yerr

      Reply
    15. author

      Sharifuddin Sharif3 years ago

      Lagi kite buat dosa lagi kite jauh dari Allah..allahuakbar

      Reply
    16. author

      kiddo 4203 years ago

      bodoh punya budak.kecik kecik taknak mampos

      Reply
    17. author

      kiddo 4203 years ago

      instafamous bapak kau hitam

      Reply
    18. author

      Dewi Ayu3 years ago

      semoga di beri hidaya ….. amin

      Reply
    19. author

      Tawfan Inmala3 years ago

      (istighfar)

      Reply
    20. author

      Adam Gaming3 years ago

      Ahh pegi mampod ah dia ni bila orang marah dia kat facebook dia cakap macam ni guys ( sekurang kurangnya aku buat duit kau tu apa je! ) geram pulak aku kalau jumpa ni dah lama sepak bola kat muka dia😑

      Reply

    Leave a reply "Akibat persenda solat, pendakwah bersuara tegur instafamous"