Aishah Dedah Barang Kemas Hadiah Tambahan Kemenangan Di Gegar Vaganza 4 Tipu?

AISHAHBDEDAHBBARANGBKEMASBTIPU - Aishah Dedah Barang Kemas Hadiah Tambahan Kemenangan Di Gegar Vaganza 4 Tipu?
Hampir setahun Gegar Vaganza 4 melabuhkan tirai, tiba-tiba juaranya penyanyi hebat Aishah mendedahkan bahawa barang kemas yg diterimanya sbg hadiah tambahan sebenarnya palsu! Buar betul!
Barang kemas itu merupakan tajaan yg diumumkan oleh penajanya sendiri pd malam konsert akhir ketika pemenang diumumkan.
Tulis penyanyi itu di Instagram,
Jangan sangka yg berkerdipan itu intan permata…hahahah apa perasaan uolls bila dah gebang2 pukul canang harga barangan ribu riban bila dinilai rupanya sekadar ……sedih bila artis diperlakukan begini.Dah lama kami pendam rasa beri peluang utk. pihak terbabit memberi reaksi atau mungkin membetulkan keadaan tapi hampa.Kalau pun hadiah tambahan blh main tipu2 je ke????I really do not understand cara sebegini…salah ke I bersuara???

Dalam posting yg mendapat ratusan komen itu, Aishah juga dilihat menjawab beberapa komen…

Synthetic stone cubic zirconia and white gold chain

Its a fair point,yg dipertikaikan bukanlah value barang kemas tu tapi gebang dan penipuan yg dilakukan yg buat I tak blh nak lepaskan saja hal ni.Kalau bagi emas halus 10 gram pun tak ngapa kerana hadiah bonus tapi memang diwar2kan sbg barangan emas 10gram jangan kata value 3-4 kilo emas lah.Iklan dibuat utk.kedai emas dlm program ni..

Jangan sangka yg berkerdipan itu intan permata…hahahah apa perasaan uolls bila dah gebang2 pukul canang harga barangan ribu riban bila dinilai rupanya sekadar ……sedih bila artis diperlakukan begini.Dah lama kami pendam rasa beri peluang utk. pihak terbabit memberi reaksi atau mungkin membetulkan keadaan tapi hampa.Kalau pun hadiah tambahan blh main tipu2 je ke????I really do not understand cara sebegini…salah ke I bersuara???
A post shared by Wan Aishah Wan Ariffin (@aishahjmm) on


Apapaun mungkin ada penjelasan drpada pihak penaja pula; sama-sama kita tunggu kenyataan balas. Jangan cepat buat kesimpulan, ya! 

Loading...

Tags: #Aishah #Barang #Dedah #Gegar #Hadiah #KEMAS #Kemenangan #Tambahan #tipu #Vaganza

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:

    Leave a reply "Aishah Dedah Barang Kemas Hadiah Tambahan Kemenangan Di Gegar Vaganza 4 Tipu?"