Air Balang Paling Laris

Air Balang Paling Laris : Jual Air Balang antara bisnes yg menngunakan kos modal yg murah. Buat air balang milo pun blh jalan bisnes. Dan sepanjang jalan atau pasar malam mesti ramai yg berniaga air balang. Wah korang tak teringin kah nak berniaga. Kalau kat kampung cik akak memang femes dan paling laris ialah pop ice. Sampaikan anak sedara cik akak, ulang alik ke nak beli. Habis satu…beli lagi satu..

Seronok tengok orang berniaga. Kita bila lagi. Ala setakat buat air aku pun blh. Tapi…tapi..kalau rasa kurang mana yg nak beli. Ingatkan buatkan tak sampai 5 minit siap.

Anda salah! Sebenarnya buat air kenalah dgn kasih sayang. Baru lah hasil yg lumayan. Rasa yg cukup serta keaslian hasil tangan kita sendiri itulah yg memberi impak yg cukup penting.

Macam kita masak juga, kalau nak hasil yg sedap. Pastikan cukup bahan serta masak dgn kasih sayang.

Untung lebih bila rasa sedap. Hasil masakan pun licin dan hanya tinggal periuk. 

Begitu jugalah dgn Berniaga Air Balang ini. Setakat kau jual air milo bancuh belum tentu ada yg nak. Kecuali kau tambah ceduk sedikit resepi yg menarik. 

Contohnya, air milo tu tambah ceduk sedikit dgn ais cream, lepas tu tabur sikit milo atau cebisan roti oreo. Barulah nampak menarik. 

Tu baru kes air milo. Lain air pun blh. Nak ke resepi. Di sini cik akak akan berkongsi serba sedikit Air Balang Paling Laris Bukan sahaja sekadar resepi, malah, cara-cara membuatnya secara bergambar juga ada saya tunjukkan.

cover 1 - Air Balang Paling Laris


Antara Resepi Air Balang Paling Laris tersebut adalah…
  • Jus Mangga
  • Jus Tembikai Susu
  • Jus Tembikai
  • Jus Carrot Susu
  • Jus Asam Boi & Limau Kasturi
  • Jus Mata Kucing
  • Jus Air Jagung
  • Jus Nenas Madu
  • Jus Buah Naga (Dragon Fruit)
  • Air MILO
  • Air Laici Susu
  • Air Blue Hawaian Lemonade
  • Air Teh Bunga
  • Air Kelapa Muda
  • Air Bandung Cincau
  • Air Barli
  • Air Cincau
  • Jus Ciku
  • Jus Epal Asam Boi
  • Jus Kiwi
Menarik kan. Memang rugilah kalau tak ambil peluang. Buat jus ni kenalah dgn teknik atau olahan yg betul. Kalau tak memang tak menjadi lah hasilnya.

Untuk mendapatkan Resepi Air Balang Paling Laris

»»»Muat Turun  Air Balang Paling Laris

Keunikan nama air pun salah satu faktor terbesar utk menjadikan Air Balang Paling Laris. Apa yg penting, cukup rasa dan masak dgn kasih sayang. Rezeki pasti memihak. Berniaga orang kata jangan kedekut. 


Loading...

Tags: #Balang #Laris #Paling

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:

    Leave a reply "Air Balang Paling Laris"