Ai TRADES – ERA BARU INDUSTRI CRYPTOCUREENCY

aiBtradeBbitcoin - Ai TRADES - ERA BARU INDUSTRI CRYPTOCUREENCY

Ai TRADES – ERA BARU INDUSTRI CRYPTOCUREENCY 

BitCoin , Crypto , nama-nama yg sudah beberapa thn ini sering diperbualkan dan tentunya dah tak  asing lagi di telinga kita . Zaman serba canggih ni  dgn tehnologi semua dihujung jari memang ramai negara sebolehnya kurangkan penggunaan uang tunai . Di China semua bayar guna wechat pay . Oh ya .. bitCoin adalah sejenis Cryptocurrency yg pertama di dunia . Ada juga kawan Lisa yg dah mula menggunakan BitCoin. Ai TRADES – ERA BARU INDUSTRI CRYPTOCUREENCY

Apa itu AI Trades ? 

AI Trades ni company Crypto yg di percayai , semua nya ada di bawah satu platform yg di cipta oleh usahawan dr benua yg berlainan , profesional IT , pedagang profesional , dan pasukan undang-undang yg berkelayakan . AI Trade akan membantu korang menjana banyak aliran  pendapatan BitCoin . 
Korang hanya perlu register di https://aitrades.org/ secara PERCUMA sahaja . AI Trades mempunyai semuanya di bawah satu platform jadi senang utk urusan Cryptocurrency korang . 

Apa pula Cryptocurrency ? Crypto ni pulak adalah mata wang digital (maya) yg di gunakan sbg matawang alternatif , terdapat lebih dr 4000 coin digital , salah satunya adalah BitCoin dan BitCoin adalah Cryptocurrency yg pertama dibangunkan oleh developer bernama Satoshi Nakamoto (yang identitinya masih lagi misteri ) 

Secara ringkasnya begitulah dunia Cryptocurrency yang makin meluas ni , bank-bank pun dah mula nampak potensi di sebalik Cryptocurrency ni , dan sekarang BitCoin mula di guna pakai dlm sistem ekonomi kita , blh beli phone , kereta , komputer atau pun rumah . Kenapa perlu simpan BitCoin ni ? Sebab harga dia bakal naik kerana dunia makin moden , teknologi makin canggih  dan perlahan-lahan duit kita bergerak dlm internet je.
Beberapa kaedah yg korang blh guna contohnya Mining , Trading , ICO dan lain-lain .

Bukti Keberadaan Pejabat  dan Kilang mesin atm serta pemilik di Kiev,Ukraine oleh team www.altrades.org

Pada 2 September 2018 top leader dr Indonesia , Singapore mengunjungi pusat pejabat dan kilang   pembuatan atm di Kyiv. Dlm menjalankan bisnis team www.altrades.org ,  yg paling penting adalah :
  1. Jangka panjang bahkan diwariskan dan legal compliance di Estonia, Brasil , serta Amerika.
  2. Dapat di lihat, dikunjungi serta bertemu pemilik Syarikat jadi tahu visi misinya.
  3. Pembagian profit utk investor pasif real masuk akal dan utk agen distributor ada komisen.
  4. Bukan money game, bukan Ponzi bukan hyip dan tidak merugikan orang lain.
  5. Tidak ada fix income atau janji-janji palsu, semua berdasarkan bisnis yg transparent.
mesinBminingBbitcoinBaiBtrades - Ai TRADES - ERA BARU INDUSTRI CRYPTOCUREENCY
Pertama kali mengunjungi Ukraina, negara bekas Russia dan penduduknya ramah serta lingkungan dan suhu selesa bersahabat. Kepercayaan merupakan hal utama dlm bisnis dan altrades.org sangat sesuai bagi bussinesman baru maupun senior yg menginginkan syarikat yg stabil dlm membangun network nya. 
Komuniti  group member aitrades Malaysia dan Asia di : https://www.facebook.com/aitradesco/
Saat ini ada beberapa negara yg sedang berkembang seperti Ghana, South Africa, Nigeria, juga diadakan pre event seminar di 
  • China pd 16 September 2018, 
  • Thailand pd 26 september 2018 , 
  • Osaka pd 22 September, 
  • Tokyo pd 23 September , 
  • Hanoi Vietnam, Manila Philippines pd 30 september 2018, 
  • Malaysia 15 Oktober 2018, 
  • Singapore 27 Oktober 2018, 
Puncaknya grand Launching global pd 11 November 2018 di Kiev Ukraine.
aiBtradesB2 - Ai TRADES - ERA BARU INDUSTRI CRYPTOCUREENCY
Kita harus tahu syarikat harus untung dan terbukti dr hasil arbitrase robot , produksi atm sekitar 1000 buah per bulan yg di kirim ke England , Europe , Amerika Serika USA, Brazil , China , United Arab dan Japan serta South Korea. Setiap 3-5 thn ada penambahan teknologi baru, seperti mining, ICO, trade serta perluasan pemasaran baik secara online maupun offline.
Untuk  join , korang blh daftar secara percuma  www.altrades.org . 
kalau berminat pasif add fund agreement, berperan aktif mempunyai personal link sbg agen distributor berlaku internasional. Utk Indonesia korang blh hubungi contact +6281331603988 , Malaysia Dato wan , Singapore Mentor Bob, Ghana mr.Kachim, Abu Dhabi Surendra dan Gazal serta Dubai Walid.
aiBtradesB1 - Ai TRADES - ERA BARU INDUSTRI CRYPTOCUREENCY
Ada 4 paket yg tersedia mulai dr 0,01 btc sampai 5 btc ke atas dan profit harian 0,01-0.4% serta compound system pasif. Komisi maksimal 20 btc per hari utk yg aktif. Support 24 jam dlm backoffice berupa telegram chat, ada group member whatsapp juga www.facebook.com/seputarfx 
Inilah cara bagaimana melipatgandakan bitcoin , ternak bitcoin tanpa leceh dan lajukan utk mengubah hidup lebih baik. Setiap Isnin , hanya tekan  run ai utk mendapatan keuntungan tiap hari, kalau  lupa kita blh  click di hari kita online utk kontrak 365 hari ini.
aiBtrades - Ai TRADES - ERA BARU INDUSTRI CRYPTOCUREENCY
Kalau mereka telah mmpertaruhkan uang, tenaga bahkan resiko pergi jauh melihat Pejabat dan meeting di berbagai negara serta membawa peluang ini utk membantu orang banyak, sekarang giliran korang utk menjadi bukti bersama kami sukses dan bebas financial mempunyai mentor guru dlm dunia bitcoin crypto currency masa depan.

Jangan Lupa Utk Daftar Sekarang ! 

Apa tunggu lagi , jangan lupa utk terus daftar di https://aitrades.org/public/r/join utk maklumat lanjut .
More Info : 
Website: AITrades
Facebook: AI Trades
Facebook: Seputar FX
Instagram: AI Trade 
wechat id : tedyinfoemas 
Linkedin : Info BitCoin

Loading...

Tags: #Baru #CRYPTOCUREENCY #Industri #TRADES

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:

    Leave a reply "Ai TRADES – ERA BARU INDUSTRI CRYPTOCUREENCY"