Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed

Assalamualaikum dan salam ceria buat semua. Mesti ada di antara korang yg baru saja terima berita tentang kelahiran dr saudara terdekat ataupun rakan kan? Menjadi kelaziman di Malaysia ni, bila kita terima saja perkhabaran tersebut kita akan datang utk menziarah. Namun begitu, ada juga yg tak berkesempatan utk menziarah atas faktor tempat dan masa. Mana yg tak sempat utk melawat tu apa kata sbg tanda ucapan tahniah, korang hadiahkan je mereka dgn signature drpada Lovely Signed. Mesti diorang suka..

Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed

Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed, Lovely Signed
Kalau korang nak tahu website Lovely Signed merupakan website penghantaran hadiah yg telah direvolusikan di Asia. Kiranya lepas ni tak payah korang susah hati nak pergi shopping beli hadiah, order je dr online. Senang, jimat masa, tenaga dan minyak. Nak beli utk anak sendiri pun blh tau.
Menariknya dgn perkhidmatan Lovingly Signed, korang bebas memilih design dan juga membuat lakaran nama baby tersebut pd hadiah yg telah dipilih. Bestkannnn.. Setakat ni tak jumpa lagi website yg buat macam ni. 

Apa yg Menarik di Lovingly Signed

Banyak juga yg menarik di Lovingly Signed, korang mesti rambang mata nak pilih yg mana satu sebab semuanya comel-comel silap haribulan korang beli utk diri sendiri.. Ehh ada ke macam tu hehe. Jom kita tengok apa yg ada di Lovingly Signed. 
Terbahagi kepada 5 kategori iaitu:
1. Gift Hampers
Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed, Lovely Signed
Super Luxe Baby Gift Set
Dalam kategori gift hampers ada pelbagai pilihan yg blh korang pilih. Semuanya comel-comel. Pilihlah mana satu yg korang nak hadiahkan kepada baby yg baru lahir tu. Aduhai comelnya set Super Luxe Baby Gift Set ni. Warna pink gitu. Kalau utk baby boy, ada je warna lain yg sesuai utknya dan namanya pun di

2. Clothing
Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed, Lovely Signed
Bandana Bib Set – Blue & Grey
Kalau rasa cliche nak bagi gift set, apa kata hadiahkan Bandana Bib Set ni utk si comel. Alahai comelnya bandana ni siap ada nama dia lagi. Kalau korang nak tahu, Kain yg digunakan drpada 100% Cotton yg bermutu tinggi dan sesuai sangat dgn kulit baby yg lebih sensitif. Korang juga blh memilih warna yg sesuai utk si comel.
3. Blanket and Towels
Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed, Lovely Signed
Muslin Swaddle Blanket – Pink & White
Selain clothing dan gift set, korang juga blh memilih Blanket and Towels sbg hadiah seperti Muslin Swaddle Blanket – Pink & White Star. Semestinya korang blh memilih antara 4 warna yg korang suka dan 12 karakter yg berbeza. Waaahhh best sangat. Kualiti kain pun sangat bagus iaitu 100% adalah kapas, so sesuai sangat la dgn baby. Saiznya pun agak besar

4. Toy and  Accessories
Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed, Lovely Signed
Strawberry Dress Ragdoll With Apron
Kalau nak beri kelainan hadiah utk si comel tu, apa kata korang hadiahkannya dgn toy and accessories. Hadiah yg comel sebegini blh digunakan sehingga kanak-kanak. Di Lovely Signed, ada pelbagai jenis toy blh dipilih utk si comel salah satunya ialah Strawberry Dress Ragdoll With Apron. Ala comelnya doll ni dan lebih menarik nama si comel juga blh di coret di doll ni. Mesti doll yg comel ni akan menjadi kesayangannya satu hari nanti.
Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed, Lovely Signed
Personalised Tractor Backpack
Selain doll yg comel tu, korang juga blh memilih accessories sbg hadiah. Sbg contoh yg ni, beg yg sebegini sesuai dihadiahkan kepada kanak-kanak yg berusia 2 atau 3 thn. Tambahan pula dgn karakter comel seperti ni pasti menarik minat mereka.


Bagaimana dgn Penghantaran Lovely Signed 

Setiap item yg dibeli di Lovely Signed akan dihantar dgn kotak yg eksklusif ini. Jika korang inginkan kotak ini nampak lebih eksklusif, korang blh jer request dgn pihak Lovely Signed.
Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed, Lovely Signed
Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed
Maklumat Penting utk Proses Penghantaran dan Cas yg dikenakan
  • Penghantaran adalah percuma di Seluruh Singapura termasuklah Pulau Ubin
  • Penghantaran pd hari bekerja juga adalah percuma 
  • Kadar penghantaran sama rata utk luar kawasan Singapura $ 25
  • Penghantaran ke antarabangsa adalah percuma jika pesanan melebihi SGD250
Untuk maklumat lebih lanjut lagi mengenai Lovely Signed, blhlah layari Facebook, Instagram dan Pinterest.

Loading...

Tags: #Abadikan #Lovingly #manja #nama #Signed

author
Author: 
    Lirik Lagu Ada Hati Raya Menjadi-Jadi-Ayda Jebat (LAGU RAYA BARU)
    Lirik Lagu Ada Hati Raya Menjadi-Jadi-Ayda Jebat Lagu Raya Ayda Jebat 2019, Lagu
    Sinopsis Telefilem Tiga Lima; Cereka Ahad TV3
    SINOPSIS TIGA LIMA Halim, baru kematian ayahnya, Daud. Kini ibunya, Hasnah perlu menyara
    Tuuuu…diaaa Pak Tam Sekyen 14 Shah Alam
    Tuuuu…diaaa Pak Tam Sekyen 14 Shah Alam | Hai korang, aduh-aduh sejak bulan
    GOT7 Terbang Tinggi Ke Luar Angkasa Pakai Baju Astronot Di Dance Practice ‘Eclipse’!
    Sepertinya  GOT7 baru saja mendarat dr luar angkasa, dan terjun utk melapor kepada

    Leave a reply "Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed"