5 Serum Terbaik Rawat Jerawat-DR BEAU PURE NATURE SKIN OIL

Loading...

5 Serum Terbaik Rawat Jerawat-DR BEAU PURE NATURE SKIN OIL

5 Serum Terbaik Rawat Jerawat – DR. BEAU PURE NATURE SKIN OIL

Assalamualaikum !!  Musim panas dan terik macam ni tak leh nak lari dr kulit kusam atau pun jerawat. Lisa pula dah mula rasa kusam dan ritu tersalah pilih makeup jadi tumbuhlah seketul dua jerawat dekat pipi ni ha! Sedikit banyak dah kurangkan rasa keyakinan diri ni sebab asyik kena tegur dr orang je . Baru ni Lisa  rawat jerawat dgn gunakan serum Dr.Beau -Pure Natural Skin Oil , salah satu dr 5 Serum Terbaik Rawat Jerawat .

LRM EXPORT 47411116386781 20190311 172751106 01 - 5 Serum Terbaik Rawat Jerawat-DR BEAU PURE NATURE SKIN OIL

DR.BEAU – PURE NATURAL SKIN OIL 

Tahukah anda , Sebenarnya Pemakaian serum sememangnya sangat bagus utk kulit muka , caranya perlu dipakai selepas membersihkan muka dgn toner, dan diakhiri dgn moisturiser. Serum baik utk meningkatkan proses regenerasi kulit, membuang sel-sel kulit mati, mencerahkan kulit serta menjadikan kulit muka lebih halus, lembut dan banyak lagi.
First sebelum nak cuba produk mestila Lisa baca kandungan dlm produk .  Serum DR BEAU Pure Natural Skin Oil dirumus khas dr sumber Vitamin E bahan herba semulajadi dan sesuai utk semua jenis kulit serta memenuhi keperluan kulit wanita Asia. Terpandang Rosehip Oil , bagi yg belum tahu … Rosehip Oil memang berkesan utk rawat kulit tau , Lisa pernah gunakan utk kesan parut sebab luka .
Serum DR BEAU Pure Natural Skin Oil adalah antara serum utk kulit berjerawat & berjeragat yg popular di Malaysia yg merupakan produk tempatan keluaran syarikat Teja Herbs. Kandungan serum ini terdiri drpada bahan-bahan penting seperti:
  • Vitamin E mempunyai pelbagai manfaat utk merawat kulit.
  • Rosehip Oil bertindak utk melembutkan, melembabkan dan menjaga kesihatan kulit.
  • Argan Oil yang sesuai utk semua jenis kulit akan mengawal lebihan minyak pd kulit dan bagus utk kulit kering.
  • Almond Oil pula merawat set kulit mati dan menghilangkan kedut pd kulit muka.
  • Apricot Kernel Oil yg ringan dan menyerap dgn cepat berfungsi sbg pelembap yg baik terutamanya utk kulit yg sensitif. Ianya kaya dgn vitamin A, C dan E yg melindungi kulit drpada tanda-tanda penuaan dan kerosakan drpada matahari.
  • Wheat Germ Oil pula adalah salah satu sumber terkaya vitamin E, A dan D, protein dan mineral.
  • Evening Primrose Oil mengandungi asid lemak Omega-3 yg sangat bagus utk kulit sensitif dan ianya memastikan kulit sentiasa segar dan selesa.

LRM EXPORT 47668026636405 20190311 173208016 01 - 5 Serum Terbaik Rawat Jerawat-DR BEAU PURE NATURE SKIN OIL

DR BEAU Pure Natural Skin Oil Serum Utk Kulit Berjerawat & Berjeragat

Yang best dr Dr.BEAU , serum ni zero merkuri , dr bahan natural, 100% bahan organik , semula jadi dan tiada unsur penggelupasan tau .  Bau best dan wangi gitu !
Kelebihan VITAMIN DrBEAU

🍊Perlindungan drpada sinar UV
🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata
🍊 Menggantikan tisu yg rosak dan daki lama
🍊 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🍊Membantu masalah kulit sensitif seperti eczema
🍊 Mengatasi masalah jerawat
🍊 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍊 Kulit lebih glowing dan berseri
🌻 Memudarkan parut
🌻 Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
🌻 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🌻 Membantu mengurangkan eyebag, strechmark
🌻Mengawal masalah kulit berminyak dan kulit kering
🌻Mengatasi masalah jeragat
🌻melambatkan proses penuaan
🌻Menutup liang pori yg terbuka
LRM EXPORT 47565689341439 20190311 173025679 01 - 5 Serum Terbaik Rawat Jerawat-DR BEAU PURE NATURE SKIN OIL

Sebelum tidur Lisa akan sapu serum DR. BEAU ni ,  efect lebih berkesan ketika tidur sebab masa tu wajah sedang berehat dr activity . Ianya lebih cepat meresap dan melakukan kerja utk rawat masalah pd kulit wajah .
Cara Penggunaan :
Ambil beberapa titis dan kemudian sapu pd kulit wajah dan leher dgn gerakan membulat . Dua kali setiap hari.siang dan malam atau bila bila masa selepas mencuci muka. Ikut masalah kulit yg korang hadapi la , blh juga digunakan setiap kali lepas membersihkan muka .
NOTA : Produk Natural kadang blh juga menyebabkan alergic pd sesetengah orang . Jika alergic berlaku , hentikan penggunaan dan segera kunjungi doctor.
LRM EXPORT 48470265667369 20190311 174802791 01 - 5 Serum Terbaik Rawat Jerawat-DR BEAU PURE NATURE SKIN OIL

TESTIMONI PENGGUNA DR. BEAU SERUM
testimoni DR BEAU PURE NATURAL SKIN OIL - 5 Serum Terbaik Rawat Jerawat-DR BEAU PURE NATURE SKIN OIL

TESTIMONIBDRBBEAUBSERUM - 5 Serum Terbaik Rawat Jerawat-DR BEAU PURE NATURE SKIN OIL

testimoni DR BEAU PURE NATURAL SKIN OIL 1 - 5 Serum Terbaik Rawat Jerawat-DR BEAU PURE NATURE SKIN OIL
Untuk mendapatkan hasil terbaik buat kulit wajah anda, penggunaan serum yg betul haruslah diaplikasikan melalui langkah-langkah yg tepat;
  1. Bersihkan kulit wajah anda terlebih dahulu dgn pembersih muka.
  2. Titiskan secukupnya ke atas jari dan kemudian tepuk secara perlahan pd kulit wajah.
  3. Jika korang mempunyai masalah kulit sensitif, selepas mencuci muka, tunggu selama 10-15 minit sebelum memakai serum kerana waktu itu kulit menjadi lebih relax.
  4. Pakai serum dahulu sebelum memakai pelembap.  

Tips penting : tunggu sehingga 2-3 minit utk anda merasakan samada serum yg digunakan sesuai atau tidak dgn kulit wajah. Jika korang merasakan ianya melekit, iritasi dan berminyak, ini bermakna serum itu tidak sesuai utk kulit wajah anda. Disinilah pentingnya utk anda mengenalpasti kulit wajah terlebih dahulu.     
REVIEW LISA :
Lepas penggunaan dekat beberapa minggu ni , Kulit pon jadi rasa lembut je .Jerawat dah nak pudar dan yg pasti kulit dah tak kusam weih . Baru lah muncul rasa keyakinan diritu seolah-olah lahir kembali . Cewahh overnyaaa…! 
Lisa memang titik beratkan pd penjagaan kulit, ialah tak kan nak tunggu dah tua atau bermasalah teruk baru nak terhegeh-hegeh nak rawat kan . Apalagi kerja menghadap orang hari-hari ..mestila kena sentiasa cantik gitu ( eh terperasan lak haku.. ) . Ini juga salah satu rahsia Lisa nampak kekal awet muda .. hikss 

Untuk Info selebihnya korang blh terus lawati :
Facebook: Dr Beau Malaysia
Instagram: drbeau_official
No telefon: 0169633443 
Loading...

Tags: #BEAU #JerawatDR #Nature #Pure #Rawat #Serum #Skin #Terbaik

author
Author: 
    Sebelum ‘Cendol Dawet’ Viral, Abah Lala Berjuang Mati-Matian Sampai Rela Dihujat!
    slidegossip.com – Para pecinta lagu dangdut, khususnya di Pulau Jawa pasti tahu dgn
    Alhamdulilah, Team BBL Menang Miss SHOPhia Shopping Hunt 2019!
    Assalamualaikum semua… Miss SHOPhia Shopping Hunt 3.0 kembali lg thn ni. Ni kali
    (Video) Panduan Penjaminan Kualiti Pentaksiran Berasaskan Sekolah
    Penjaminan kualiti merupakan piawaian utk menentukan kualiti pelaksanaan PBS mengikut garis panduan yg
    Nikita Mirzani Siap Bayari Tiga Setia Gara Pulang ke Indonesia, Tapi Jawabannya Malah Begini!
    slidegossip.com – Artis asal Indonesia, Tiga Setia Gara yg kini tinggal di Amerika

    Leave a reply "5 Serum Terbaik Rawat Jerawat-DR BEAU PURE NATURE SKIN OIL"