4 Produk Kecantikan BeautyXtra by EHL Mesti Cuba

Loading...

Hello there, 

Bukan senang nak cantik tapi mudah je nak cantik. Macam familiar je ayat ni kan. Well siapa tak suka sesuatu indehh (indah) termasuklah rupa paras. Lagi bagus cantik luar, cantik dlman. Oh ya BBL nak share dgn anda tentang EMPAT produk popular kalangan wanita.

1️⃣  sMTS Solube MTS – Enjoy Benefits of Microneedling with NO PAIN

Pernah dengar rawatan microneedling? sangat popular di barat dan korea iaitu guna stroller dgn jarum-jarum halus utk cucuk bahagian kulit muka. Biasanya kat klinik kecantikan, mereka akan cucuk kulit sekitar wajah dgn jarum utk menolong muka generate kulit baru. Sebenarnya setiap orang ada natural beauty colagen, namun ia perlukan ejen utk boost kulit muka. Sebab tu pakar-pakar kecantikan sMTS berusaha menghasilkan produk membantu ‘ejen semulajadi muka’ menjaga kesihatan wajah. Maka terhasil sMTS dgn kaedah kurang sakit tetapi lebih berkesan dan mudah. 

sMTSBOCRS - 4 Produk Kecantikan BeautyXtra by EHL Mesti Cuba

Cara nak guna sangat mudah dan praktikal utk buat rawatan ni kat rumah sendiri. 

1 – Selepas cuci muka, picit sMTS Oil Spicule Essence pd wajah
2 – Urut secara perlahan 20-30 saat utk make sure meresap dlm kulit. Rasa macam skrub muka gitu.
3 – Lepas tu apply mask lebih kurang 15-20 minit. Mask ni akan menolong micro-needle tu masuk dlm
4 – Dah selesai tepuk-tepuk manja bahagian muka. Jangan cuci muka pulak sebab cecair mask baik utk melembapkan wajah dr kulit kering. 


photo6183841454506486009 - 4 Produk Kecantikan BeautyXtra by EHL Mesti Cuba
 – sebelum –
photo6183841454506486007 - 4 Produk Kecantikan BeautyXtra by EHL Mesti Cuba
– selepas –
Ha tengok blogger Zharif yg pertama kali pakai face mask kat muka. Katanya kulit muka lebih fresh lepas guna sMTS ni. Kalu lelaki pakai blh instant glowing apatah lagi wanita di luar sana mencuba produk sMTS yg sangat popular kat Korea Selatan ni. Antara testimoni yg berjaya dgn rawatan kulit muka sMTS. 
sMTS before after2528new2529 - 4 Produk Kecantikan BeautyXtra by EHL Mesti Cuba

Sebagai permulaan blh cuba sMTS Crystal Mask Pack Kit dgn 5 set. Seminggu blh pakai 2 atau 3 kali bergantung keperluan anda. 

🔹 Harga sMTS Crystal Mask Pack Kit RM 350

photo6201883181892872298 - 4 Produk Kecantikan BeautyXtra by EHL Mesti Cuba
photo6201883181892872299 - 4 Produk Kecantikan BeautyXtra by EHL Mesti Cuba


2️⃣ Dr June Rose Water

Sesuai bagi memberi kesegaran pd wajah bila-bila masa di mana jua dgn semburan air tulen rose. Pertama kali jumpa dr June memang tak sangka umur beliau lebih dr wajah muda. Bila tanya tentang petua, rahsianya cukup simple. Sembur rose water setiap hari. 

BBL sempat cuba ros spray ni. Rasa cukup fresh lepas kena semburan macam kabus kat muka. Btw blh spray direct bahagian mata dan tak akan pedih, so tak payah risau kena tutup dua belah mata time spray. Bau ros sebenar cukup kuat dan melekat pd pori-pori muka. Nice betul macam pakai perfume. Lagi satu, semua jenis kulit blh guna ros spray kerana tak mengandungi bahan kimia, pewangi tambahan dan terbukti selamat oleh ujian makmal. 

photo6183990799109302347 - 4 Produk Kecantikan BeautyXtra by EHL Mesti Cuba


Mist spray sangat senang dibawa ke mana-mana. Size yg kecil memang muat masuk dlm handbag atau poket. Malah blh dicaj dgn kabel USB sama seperti smartphone korang. Sesuai sbg hadiah utk orang tersayang. 

Ada banyak kebaikan air bunga ros, antaranya :
 mengekalkan keseimbangan pH kulit dan mengawal minyak berlebihan
anti-radang yg membantu mengurangkan kemerahan kulit disebabkan iritasi, menghilangkan jerawat dan ekzema. Juga ejen pembersih dan pembantu yg hebat dlm mengeluarkan minyak serta kotoran terkumpul dlm liang roma tersumbat
 membantu menghidrat, mengekalkan dan melembapkan kulit 
 disebabkan oleh ciri-ciri antibakteria, air ros juga membantu menyembuh kesan jerawat, jeragat dan parut
 menguatkan sel-sel kulit dan tisu kulit
 membantu mendapat tidur lebih baik

Satu set mengandungi nano mist spray, kabel pengecas USB, dua botol rose essece (100 ml & 50ml)

🔹 Harga Dr June Rose Water RM 480 

photo6183990799109302350 - 4 Produk Kecantikan BeautyXtra by EHL Mesti Cuba


3️⃣ PACK-age Teen Skin Care (mask that care)
Ha produk favorite BBL sebab mask ni sangat comel. Dua kali seminggu memang kena rest muka dgn mask muka. Setakat hari ni memang tak blh move on kalu pakai mask PACK-age consolation mask series ada tulisan macam kata-kata semangat gituh. 

Selalu saya pakai jenis bawah ni yg ada tiga variasi iaitu
1. I Love Myself – makeup boosting mask
2. Sweet Dream – deep sleeping mask
3. Don’t Worry – healing mask
photo6201883181892872303 - 4 Produk Kecantikan BeautyXtra by EHL Mesti Cuba
photo6201883181892872302 - 4 Produk Kecantikan BeautyXtra by EHL Mesti Cuba


Semua ni sesuai utk melembapkan kulit muka serta membantu wajah lebih cerah berseri. Ching! 

Satu lagi jenis mask Pack-age tawarkan ialah Everyday Bouncy facial mask. Yg ni dgn khasiat madu baik utk mencerahkan kulit muka serta mengelakkan kulit kusam. Packaging dia comel dgn kartun bear. 

photo6201883181892872301 - 4 Produk Kecantikan BeautyXtra by EHL Mesti Cuba
photo6201975446380325080 - 4 Produk Kecantikan BeautyXtra by EHL Mesti Cuba


Tak cukup tu saje, anda blh manjakan kaki dgn Monthly New Feet socks pack. Kalu terasa kulit kaki agak kasar, kering atau mengelupas. Elok sarungkan dgn feet sock ni. Pakai selama 30 minit macam tu. Dlm masa beberapa hari korang akan perasan kulit kaki akan mengelupas bukan sebab side effect tapi utk ‘kelahiran’ kulit kaki baharu. Nanti bila dah hilang semua kulit kaki lama, kaki akan terasa lebih lembut. Pakai 3 bulan sekali pun okay. 

photo6201975446380325079 - 4 Produk Kecantikan BeautyXtra by EHL Mesti Cuba


Untuk hilangkan blackhead hidung, cubalah pakai Melt Me Sofltly Blackhead Nose Strip yg baik mengawal bintik hitam pd hidung. Selain tu ia mengandungi extract herba yg bagus membaik pulih sebum sekitar hidung anda. 

Harga PACK-age
🔹 Float Mask Bundle (8 x mask, 1 x foot socks pack, 8 x blackhead nose strip) RM 110

🔹 Everyday Bouncy Facial Mask (10 pc/ box) RM 100
🔹 Melt Me Softly Nose Strip (20 pc/ box) RM 60
🔹 Monthly New Feet Foot Pack (5 pc/ box) RM 100
🔹 Consolation Mask Bundle (10 pc/ box) RM 95
🔹 I Love Myself – makeup boosting mask (10 pc/ box) RM 100
🔹 Sweet Dream – deep sleeping mask (10 pc/ box) RM 100
🔹 Don’t Worry – healing mask (10 pc/ box) RM 100

4️⃣ FVF Tea
Dalaman pun nak kena cantik sihat juga kan. Sebab itu lah anda kena minum FVF Tea yg baik utk kesihatan usus. Campuran formulasi optimum probiotik, prebiotik, sinbiotik, enzim buah-buahan dan serat diestari yg memberi manfaat kepada sistem pencernaan kita. FVF Tea blh menjadi sumber mknan yg sangat baik utk sistem pencernaan dgn bakteria baik bagi memperbaiki usus akibat penuaan, cara mkn tidak teratur dan dan tekanan seharian. 

photo6201975446380325078 - 4 Produk Kecantikan BeautyXtra by EHL Mesti Cuba


Malah FVF Tea dgn formula yg sihat mampu meningkatkan kesihatan sistem pencernaan, mengurangkan penyakit dan menguatkan sistem imun.

6 kebaikan meminum FVF Tea 
meningkatkan fungsi hati
menurunkan kolesterol
mengawal berat badan
melegakan senak perut dan refluks asid
mencegah kanser
sesuai utk mereka yg ada
 diabetes
 tekanan darah tinggi
 lipid urik tinggi
 penyakit jantung
 aterosklerosis

Cadangan pengambilan satu sachet setiap hari sebelum sarapan pagi atau tidur. 

photo6183841454506486051 - 4 Produk Kecantikan BeautyXtra by EHL Mesti Cuba


🔹 Harga FVF Tea Colon Management RM 160

Berminat nak dapatkan produk tersenarai kat atas blh call Mr.Marcus 019-2563342 atau follow Instagram @beauty.xtra

photo6183841454506486047 - 4 Produk Kecantikan BeautyXtra by EHL Mesti Cuba
Loading...

Tags: #BeautyXtra #Cuba #KECANTIKAN #MESTI #PRODUK

author
Author: 
    Pertimbang bonus sebulan gaji, semak semula SSM – CUEPACS
    GEORGETOWN: Kerajaan diharap mempertimbangkan pemberian bonus sekurang-kurang sebulan gaji kepada penjawat awam dlm
    MATXI Corp Sambut Ulangtahun Ke 2 Penuh Gemilang
    Assalamualaikum Tahniah MATXI Corp atas ulang thn ke 2 pd 21 Sept lps.
    Dijambak Haters dan Ketahuan Botak, Lucinta Luna Ngamuk di Tempat Umum!
    slidegossip.com – Lucinta Luna kembali jadi perbincangan publik. Seperti terlihat dlm video yg
    Lirik Lagu Ilir 7 ‘Entah Apa yg Merasukimu’ Langsung Viral di Media Sosial!
    slidegossip.com – Lagu berjudul ‘Entah Apa yg Merasukimu’ tiba-tiba saja jadi viral di

    Leave a reply "4 Produk Kecantikan BeautyXtra by EHL Mesti Cuba"