21 Idea Hadiah Bagi Kepada Pengantin Selain Gelas Kaca

ideaBhadiahBuntukBpengantinBbaru - 21 Idea Hadiah Bagi Kepada Pengantin Selain Gelas Kaca

Assalamualaikum, wah wah sibuk nampaknya attend majlis kahwin sana sini time cuti sekolah. Yelah mesti nak tumpang gembira orang bina masjid kan. Tak kisah wedding member ke, budak sekelas zaman sekolah atau classmate waktu study uni atau pun officemate satu department. Rasanya tak lengkap datang majlis kahwin kalu tak bawah hadiah kan. Ha biasanya orang bagi set gelas..dah kira mainstain tu. Apa korang check out idea bawah ni mana tahu sesuai dgn bajet utk hadiah kepada pengantin baru tu..

microwaveBmurah - 21 Idea Hadiah Bagi Kepada Pengantin Selain Gelas Kaca
boleh beli disini

Barang kelengkapan dapur 
1. Rice cooker
2. Blender
3. Kattle
4. Coffee maker
5. Stove / dapur masak
6. Plate set / set pinggan mangkuk
7. Microwave
8. Bekas garam, gula, kopi

setBcadarBmurah - 21 Idea Hadiah Bagi Kepada Pengantin Selain Gelas Kaca
boleh beli sini 

Barang kelengkapan tidur
9. Langsir
10. Lampu tidur / lampu meja
11. Blanket / toto / quilt
12. Cadar
13. Fluffy fur carpet
14. Bantal 

steamBironBmurahBonline - 21 Idea Hadiah Bagi Kepada Pengantin Selain Gelas Kaca
boleh beli melalui link ini

Barang peribadi
15. Steam iron
16. hair curler / hair dryer

Lain-lain
17. Screwdriver toolkit
18. Vacuum
19. Kipas duduk
20. Rak kasut
21. Gift voucher Ikea / Parkson / Aeon

rakBkasutBmurah - 21 Idea Hadiah Bagi Kepada Pengantin Selain Gelas Kaca
boleh beli disini

Sebenarnya barang nampak je macam biasa tapi besar makna buat pengantin terutama yg baru nak berpindah rumah baharu. Setidak barang hadiah korang akan terus blh guna. Tak payah dah beli yg baru..jimat duit raja sehari lepas beribu buat kenduri kahwin. Semoga bermanfaat ya

Sumber twitter @afifahmohammad

Loading...

Tags: #bagi #Gelas #Hadiah #Idea #Kaca #Kepada #Pengantin #Selain

author
Author: 
    Seperti Kisah Sangkuriang, Ibu Ini Menikahi Anak Kandungnya Sendiri Setelah Sang Suami Meninggal!
    slidegossip.com – Kisah Sangkuriang yg mencintai ibu kandungnya sendiri, ternyata juga terjadi di
    Istri Kerja Kumpulkan Uang Buat Beli Rumah, Suami Malah Asyik Selingkuh Dgn Ibu Mertua!
    slidegossip.com – Kelakuan pria ini benar-benar tak punya malu. Di saat istri kerja
    Anak Durhaka! Ibunya Mau Shalat Tahajud Malah Dibunuh dan Langsung ke Masjid Umumkan Kematian Sang Ibu!
    slidegossip.com – Seorang ibu berinisial Es yg merupakan warga Desa Tumbang Sangai, Kecamatan
    Bulan Madu Berakhir Tragis! Ibu Kandungku Tega Merebut Suamiku, Ibuku Hamil dan Menikahi Suamiku!
    slidegossip.com – Apa yg dialami wanita cantik ini semoga tak dialami oleh perempuan

    Leave a reply "21 Idea Hadiah Bagi Kepada Pengantin Selain Gelas Kaca"