15 GAMBAR MENARIK TANAM POKOK BUNGA DALAM SARANG BURUNG

ASSALAMUALAIKUM..

37616166 10214877060314491 1220209863880081408 n 1 - 15 GAMBAR MENARIK TANAM POKOK BUNGA DALAM SARANG BURUNG

15 GAMBAR MENARIK TANAM POKOK BUNGA DALAM SARANG BURUNG || Dulu – dulu zaman budak sekolah, memang hobi suka menanam, suka sangat tengok pokok – pokok bunga. Di laman depan rumah lama dulu, walaupun tak banyak pokok bunga, tapi itu dah cukup menenangkan hati bila tengok ke semua pokok – pokok semua. Gigih zaman sekolah pun ada semangat nak berkebun walaupun hanya tolong bonda dan abah kita yg suka menanam kan. hii

Sekarang ini dah macam- macam idea nak tanam pokok bunga, Kalau buka Pinterest, pelbagai gambar dan idea menarik yg dikongsikan. Siapa ya ada akaun pinterest, jom la follow kita kat sana, click kat ikon kat atas tu ya. Suka betul tengok gambar di Pinterest, selalunya kat situ, orang putih suka main Pinterest, Kita orang Asia ni tak berapa nak join. hii

Rasanya, dah tiba masanya nak tiup semangat utk berkebun menanam pokok – pokok bunga. hii. Buat korang yg tengah mencari insipirasi laman utk meriahkan laman korang, blh cuba tanam pokok bunga dlm sarang burung. Kenapa macam tak percaya, jom lihat gambar – gambar ini semua.

37625740 10214877057834429 1411237970412830720 n - 15 GAMBAR MENARIK TANAM POKOK BUNGA DALAM SARANG BURUNG

37626362 10214877059474470 7194005938024480768 n - 15 GAMBAR MENARIK TANAM POKOK BUNGA DALAM SARANG BURUNG

Cubalah lihat gambar – gambar ini semua, kreatifnya dlm sarang burung pun blh tanam pokok, yg mana ada sarang burung terbiar, haraplah sarang burung yg cantik macam ini, blh la kot nak tanam pokok bunga. :D.Dari rupa sarang burung kosong terbiar bertukar rupa menjadi satu pandangan yg memukau.

Pandangan yg memukau sebab tengok gambar sekarang ini lah tak berkelip biji mata, 😀 cantik sangat dgn pokok – pokok bunga kat dlm sarang burung

 Kalau nak yg cantik lagi sarang burung kena cari kat kedai. kalau ruang yg tak luas sangat memang sesuai kalau nak buat macam ini, kan nampak lebih simple, jimat ruang dan kreatif.

37635124 10214877059874480 8143932191412322304 n - 15 GAMBAR MENARIK TANAM POKOK BUNGA DALAM SARANG BURUNG

37635834 10214877058514446 7683060274743476224 n - 15 GAMBAR MENARIK TANAM POKOK BUNGA DALAM SARANG BURUNG

Sila scroll lagi, dlm 15 gambar kongsi kat sini. 🙂

37639501 10214877060474495 6376603365865947136 n - 15 GAMBAR MENARIK TANAM POKOK BUNGA DALAM SARANG BURUNG

37652035 10214877057074410 5631102871274520576 n - 15 GAMBAR MENARIK TANAM POKOK BUNGA DALAM SARANG BURUNG

37661431 10214877056474395 1655072910303297536 n - 15 GAMBAR MENARIK TANAM POKOK BUNGA DALAM SARANG BURUNG

37674296 10214877057114411 582757560906416128 n - 15 GAMBAR MENARIK TANAM POKOK BUNGA DALAM SARANG BURUNG

37684797 10214877058994458 6663798715028865024 n - 15 GAMBAR MENARIK TANAM POKOK BUNGA DALAM SARANG BURUNG

Yang ini pokok bunga cantik tak berkelip mata tengok 

37687803 10214877060074485 7104084166253215744 n - 15 GAMBAR MENARIK TANAM POKOK BUNGA DALAM SARANG BURUNG

37687806 10214877056754402 7973049835139891200 n - 15 GAMBAR MENARIK TANAM POKOK BUNGA DALAM SARANG BURUNG

37694819 10214877058954457 1719317426253856768 n - 15 GAMBAR MENARIK TANAM POKOK BUNGA DALAM SARANG BURUNG

37723796 10214877056674400 2276090598228230144 n - 15 GAMBAR MENARIK TANAM POKOK BUNGA DALAM SARANG BURUNG

37724633 10214877060794503 5708649201588502528 n - 15 GAMBAR MENARIK TANAM POKOK BUNGA DALAM SARANG BURUNG

Ok macam mana ada semangat tak nak sahut cabaran menanam pokok bunga dlm sarang burung. 🙂


Loading...

Tags: #Bunga #BURUNG #Dalam #Gambar #Menarik #Pokok #SARANG #TANAM

author
Author: 
    Kabur Dari Ibu Tiri yg Kejam, Gadis 14 Thn Ini Malah Diperkosa 6 Pria Selama 2 Hari!
    slidegossip.com – Seorang gadis remaja malang menjadi korban pemerkosaan yg dilakukan oleh 6
    Bangkrut Gara-Gara Corona, Pengusaha Muda Ini Sewa Pembunuh Bayaran Demi Uang Asuransi!
    slidegossip.com – Seorang pengusaha muda nekat melakukan tindakan tak terduga. Berawal dr kondisi
    Aktor Tampan Ini Dituntut Karena Memperkosa 3 Wanita! Pengacara: Kami Yakin Dia Akan Dibebaskan!
    slidegossip.com – Aktor tampan asal Amerika, Danny Masterson dituntut atas tuduhan pemerkosaan yg
    ABG Ngaku Diperkosa Pria Tak Dikenal Saat Mabuk! Baru Lapor Polisi Setelah Hamil 6 Bulan!
    slidegossip.com – Alangkah baiknya utk selalu bersikap hati-hati terhadap orang tak dikenal. Jangan

    Leave a reply "15 GAMBAR MENARIK TANAM POKOK BUNGA DALAM SARANG BURUNG"