10 PELAKON MALAYSIA TERKACAK 2016 | 10TER

hqdefault 1665 - 10 PELAKON MALAYSIA TERKACAK 2016 | 10TER

Senarai terkini 2016, 10 orang pelakon / aktor Malaysia paling kacak tahun 2016. rating yang dibuat adalah berdasarkan kehadiran pelakon-pelakon ini yang menghiasi drama-drama di kaca tv tempatan.

Jangan lupa SUBSCRIBE untuk senarai kami yang berikutnya ya… Sebarang cadangan & komen amat dialu-alukan. Tq

http://www.youtube.com/c/10TER?sub_confirmation=1

1. Saharul Ridzwan
2. Izzue Islam
3. Fattah amin
4. Nazim Othman
5. Shukri Yahaya
6. Hafidz Roshdi
7. Aiman Hakim
8. Redza Rosli
9. Azrel Ismail
10.Idris Khan

Memaparkan 10 perkara yang berada di sepuluh kedudukan teratas dalam kategori masing-masing dalam bentuk video informasi bertujuan memberikan maklumat terkini dan terbaik serta dalam masa yang sama menghiburkan.

Diharap informasi yang dipaparkan menghiburkan dan mampu memberi .sedikit maklumat.

Sila subscribe di channel kami untuk paparan 10 perkara baru setiap minggu :

http://www.youtube.com/c/10TER?sub_confirmation=1

Sokongan anda kami dahulukan dengan TERIMA KASIH! ❤❤❤

Soundtrack : Phlex feat. Caitlin Gare – Light Me Up (Argofox)

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Carian Berkaitan

10 aktor malaysia paling kacak 2020

Loading...

Tags: #10TER #2016 #Malaysia #pelakon #TERKACAK

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      10TER2 years ago

      Hi… terima kasih semua yang menonton… tonton video TERBARU kami , 10 HAIWAN TAK BERBAHAYA YANG PALING DITAKUTI MANUSIA… TQ semua😘😍😘! : https://www.youtube.com/watch?v=HBFqDTnMiOU

      Reply
    2. author

      Andak Ulit2 years ago

      dah agak mesti ada redza rusli…

      Reply
    3. author

      nur elyana nana2 years ago

      Saya suka no 3

      Reply
    4. author

      nur elyana nana2 years ago

      Saya pilih no 4

      Reply
    5. author

      Shah Yahya2 years ago

      Sharul ridwan jee idoll….yg lain tuu😬

      Reply
    6. author

      justmenot20062 years ago

      kategori tall dark handsome aku rasa aiman hakim kot… muka jambu? alahaiii

      Reply
    7. author

      Muhd Suafi2 years ago

      Fattah Amin lagi hensem

      Reply
    8. author

      Hamisah Sahran2 years ago

      Mana aeril zafrel????

      Reply
    9. author

      Hamisah Sahran2 years ago

      Yang paling cute:
      1.Fattah amin

      2.Hafidz roshidi

      3.azrel ismail

      4.izzue islam

      5.aiman hakim redza

      that is cute❤❤❤❤❤❤

      Reply
    10. author

      Ahmad Tarmezey Mohd Siraj2 years ago

      Buu buu buuu

      Reply
    11. author

      Fauziana Ismail2 years ago

      Artis malaysia yg handsome dan segak kebayakkan ada darah campuran dgn INGGERIS !! Sbb tu depa segak2 belaka ..

      Reply
    12. author

      Nurdina Nurdina2 years ago

      kenapa x de ben amir yg terkacak di malaysia no.1

      Reply
    13. author

      BECCA gaming2 years ago

      Izzue Islam no 2 my fav no and my fav pelakon!!

      Reply
    14. author

      ANIMASI Malaysia, ANIME Jepun2 years ago

      Hooray for Saharul Ridzwan!

      Reply
    15. author

      ROSSLINDA RAMLEE2 years ago

      hhhmmmmm…. disagree…

      Reply
    16. author

      Azlida Abd Aziz2 years ago

      no.1 nazim Othman

      Reply
    17. author

      BECCA gaming2 years ago

      Saye suka IZZUE!

      Reply
    18. author

      Secret Active2 years ago

      semak je nombor 3 tu……dh la kayu…….tk tau belakon……bajet hensem

      Reply
    19. author

      fazzy baik2 years ago

      kacak kepala atok korg lah

      Reply
    20. author

      Iman Raja2 years ago

      hafizd rosdhi shukri yahaya nazim othman izzue islam dan saharul ridzuan. memang terbaik

      Reply

    Leave a reply "10 PELAKON MALAYSIA TERKACAK 2016 | 10TER"